De herfst staat al weer voor de deur. Misschien heb je het al gemerkt aan het wisselvallige weer of de bladeren die langzaam van de bomen beginnen te vallen. Herfst betekend gezelligheid, warmte en sfeer. Tijd dus om je interieur herfst-proof te maken.  Hier wat inspiratie en tips om jou daar een handje bij te helpen.  

Creëer jouw gezellige hoekje

 

 In de herfst zitten we graag in ons eigen hoekje met een dekentje en een lekker warm kopje thee. Een gezellig hoekje creëren kan gemakkelijk door in jouw lege hoekje in huis een mooie fauteuil neer te zetten met een heerlijk zacht dekentje en een kussen. Daarnaast is het handig om bijzettafels in jouw hoekje te gebruiken om bijvoorbeeld jouw favoriete boek, kopje thee en wat kaarsen op te zetten om een warme sfeer te creëren.

Warmte toevoegen met kleur

 

Warmte toevoegen aan je interieur kan gemakkelijk met kleur. De kleuren van deze herfst zijn bijpassend bij de uitvallende bladeren van de bomen: okergeel, roestbruin en groen. Kleuren die van zichzelf al veel warmte uitstralen in het interieur. Een nieuwe kleur op de muur is de perfecte manier om meer sfeer en warmte toe te voegen aan bijvoorbeeld jouw woonkamer. Maar je kunt je interieur ook meer sfeer geven door accessoires toe te voegen aan je interieur. Een mooi herfstboeket op jouw salontafel of mooie kaarsen in jouw room divider zorgen al meteen voor wat meer warmte.

Materialen combineren

 

De herfst en winter zijn perfect om te spelen met verschillende materialen, door te spelen met materialen zorg je voor een contrast in jouw interieur, dit zorgt ervoor dat je jouw interieur uniek en persoonlijk maakt. Alle persoonlijke touches die jij geeft aan jouw interieur zorgen voor warmte. Een kleedje van wol, een keramieken tafel, een rieten kastje en een houten tv-dressoir.

Wij zijn erg benieuwd hoe jij de koudere dagen doorkomt en hoe jij ervoor zorgt dat de sfeer en warmte in jouw interieur terugkomt. Laat het ons weten in de reactie!