Over ons

Van salontafels tot eetkamertafels en van armstoelen tot eetkamerstoelen. Wij bieden een uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige collectie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden?

Over ons

Wij zijn een moderne meubel producent

Wij doen meer dan alleen tafels en stoelen. Wij leveren ook maatwerk. Wij doen dit in onze eigen fabriek, achter onze showroom.  Of het dan gaat om tafels stoelen of kasten maakt ons niet uit. Tafelsenstoelen.nl denkt met u mee over de inrichting bij u thuis. U kunt ervoor kiezen om uw meubels af te werken of onbehandeld te laten, deze keuze is volledig aan u. Voor een passend advies helpen onze deskundigen u graag. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van meubilair weten wij altijd de juiste producten voor uw omgeving te adviseren.Heeft u een passend advies nodig van dé interieurspecialist? Onze medewerkers denken mee en leveren deskundig interieuradvies op maat. Wij zorgen ervoor dat het interieur op elkaar is afgestemd!

sfeer proeven

Maak een afspraak in de showroom

Kenmerkend voor onze collecties zijn de unieke ontwerpen met prachtige designs. Verder staan wij voor vakmanschap met een ongekende kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan alvast de collectie op onze website.

Uiteraard kunt u ook langskomen in onze showroom. Maak vrijblijvend een afspraak met tafelsenstoelen.nl en ontdek de mogelijkheden. U bent op woensdag t/m zaterdag welkom van 10:00 tot 16:00. Om langs te komen op maandag en dinsdag, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Wij heten u alvast van harte welkom in Zeeland (NB).

Tafelsenstoelen.nl: straal uw stijl uit door middel van unieke meubels!

Tafel collectie

Wij hebben een ruime collectie tafels. Wilt u graag een eigen ontwerp of passend bij de meubelen die u in huis hebt? Geen probleem. Maak een afspraak met onze salesafdeling.

Stoelen collectie

Wij hebben een ruime collectie moderne, eigentijdse en design stoelen uit eigen fabriek. Wij bieden een ruime keuze in leer, stof en kunstleer. 

Kasten collectie

Kasten moeten niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Hebt u ideeën over een kast of kasten wand? Maak een afspraak in onze showroom.