Over ons

Van salontafels tot eetkamertafels en van barkrukken tot eetkamerstoelen. Wij bieden een uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige collectie. Online hebben wij een standaard collectie maar wij kunnen ook een meubel speciaal voor je op maat maken. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Heb jij je droommeubel gevonden maar wil je er een eigen draai aan geven? Geen probleem, wij passen ons design graag voor je aan! 

tafelsenstoelen.nl - algemeen onderhoudsadvies voor meubels

Over ons

Wij zijn een moderne meubelproducent

In ons assortiment vindt je meer dan alleen tafels en stoelen. Wij leveren ook maatwerk. Dit doen wij in onze eigen fabriek, achter onze showroom.  Naast tafels kan je bij ons ook kasten, eetkamerbankjes, stoelen en diverse andere meubels op maat vinden om jouw interieur compleet te maken. Tafelsenstoelen.nl denkt graag met je mee over het interieur bij jouw thuis. Voor een passend advies helpen onze deskundigen je graag. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van meubilair weten wij de juiste producten voor jouw omgeving te adviseren. Heb je een passend advies nodig van dé interieurspecialist? Maak een afspraak in onze showroom. Onze medewerkers denken graag met je mee en leveren deskundig interieuradvies op maat. Wij zorgen ervoor dat het interieur op elkaar is afgestemd.

sfeer proeven

Maak een afspraak in de showroom

Kenmerkend voor onze collecties zijn de unieke ontwerpen met prachtige designs. Verder staan wij voor vakmanschap met een ongekende kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan alvast de collectie op onze website.

Uiteraard kan je ook langskomen in onze showroom. Maak vrijblijvend een afspraak met tafelsenstoelen.nl en ontdek wat er voor je mogelijk is. Je bent op woensdag t/m zaterdag van harte welkom van 10:00 tot 16:00. Om langs te komen op maandag en dinsdag, verzoeken wij je om contact met ons op te nemen.

Wij heten je alvast van harte welkom in Zeeland (NB).

Tafelsenstoelen.nl: dream it, we’ll build it! 

Duurzaamheid 

Design, maatwerk en gebruiksvriendelijkheid zijn bij ons belangrijke aspecten. Net zo belangrijk vinden wij de duurzaamheid van onze meubels. Hier dragen we dan ook graag ons steentje aan bij.

Het hout waarvan uw meubel wordt gemaakt is een eerlijk natuurproduct dat alle verschijnselen kent die de natuur heet meegegeven. Elk stuk hout wat wij voor uw meubel selecteren is anders van structuur, nerf en kleur. Een handtekening van de natuur. Wij werken enkel met FSC gekeurd hout voor onze productie en gebruiken milieuvriendelijke lakken en afwerkingen. 

Daarnaast gebruiken wij het de houtkrullen die na de productie overblijven om onze fabriek en kantoor te verwarmen.

 

Dit zal sluiten in 0 seconden