f4dda7b439d327d782bb4ffa624a3c0c
tafelsenstoelen.nl

Maatwerk 

Tafelsenstoelen.nl produceert al meer dan 35 jaar tafels, stoelen en kasten in eigen beheer, in eigen werkplaats en met ervaren meubelmakers in Zeeland, een plaatst in Noord-Brabant, onder de rook van Uden. Topkwaliteit vervaardigd in verantwoord Europees eiken en in Amerikaans noten. Tafelsenstoelen.nl produceert per order en dat maakt maatwerk mogelijk. Kom langs in onze showroom of neem contact op met onze salesafdeling om uw interieurdroom te verwezenlijken.

Made to order

Wij ontwerpen, produceren en verkopen meubelen.

tafelsenstoelen.nl - eetkamertafel Sting eiken

maatwerk tafels

Een individuele tafel, eigen ontwerp of passend bij de meubelen die u al in huis hebt.

maatwerk stoelen

Eigentijdse en design stoelen. Uitgebreide keuze in soorten bekleding en afwerking.

maatwerk kasten

Kasten moeten niet alleen mooi zijn, maar vooral ook functioneel. 

Maatwerk is een specialiteit van tafelsenstoelen.nl. Wij produceren al meer dan 35 jaar meubelen in onze eigen werkplaats met zeer ervaren meubelmakers in het Brabantse Zeeland. Omdat we alles zelf doen kunnen we in meubelmakerij veel van uw wensen verwezenlijken. Het begint met een oriënterend gesprek in onze showroom. Daar kunt u de vele houtsoorten en afwerkingen zien en voelen en uw keuze maken van het beslag. Onze ontwerper maakt een 3D tekening die u vooraf kunt bekijken. U krijgt een niet van echt te onderscheiden animatievoorstelling van uw toekomstige meubelstuk te zien. Bij uw akkoord gaat het onze productie in en in circa 6 weken is uw exclusieve meubel klaar. Door onze eigen spuiterij is tafelsenstoelen.nl ook in staat op een door u aan te leveren kleurstaal te spuiten.

Van de fabriek naar bij u in de woonkamer

Het moderne productieproces van tafelsenstoelen.nl kan volledig klant-order-gestuurd werken. Dit is uniek in Europa en geeft een zeer hoge flexibiliteit.

De productie begint met het schaven van de planken die ingekocht zijn bij erkende en maatschappelijk verantwoorde zagerijen. Na het schaven worden de planken verlijmd tot maatwerkpanelen. Dit om afval en uitval van het duurzaam geproduceerde hout tot een minimum te beperken. De panelen worden geschuurd en de regels worden exact op maat gezaagd. De order gaat in een kar, om alle zorgvuldig gesorteerde onderdelen bij elkaar te houden. Op naar de machinale afdeling. Daar wordt met behulp van moderne computergestuurde machines gefreesd, geboord en gezaagd. Alle onderdelen worden hierna nogmaals met een fijne korrel geschuurd voor een perfect glad resultaat. De volgende stap is het monteren van de kast op onze montageafdeling. Hier worden alle deuren en laden gecontroleerd op pasvorm om vervolgens naar onze spuiterij te worden gebracht. Daar wordt het meubel voorzien van een beschermende laklaag, waslaag of olie. Het meubel ondergaat een natuurlijke droging en wordt daarna afgemonteerd en ingepakt in beschermende folie en karton: klaar voor verzending.

Stijl is een manier om te vertellen wie je bent zonder iets te zeggen.

tafelsenstoelen.nl - meer dan tafels en stoelen!