Algemene informatie

PRIJZEN
De door ons genoemde prijzen zijn altijd inclusief BTW en eventuele overige belastingen, behoudens eventuele kosten van aflevering. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden ons niet. Wij behouden ons het recht voor tussentijds wijzigingen in de aanbiedingen te doen.

ONZE BETALINGSCONDITIES
Bij koop op afstand ga je akkoord met een volledige betaling voordat de levering zal geschieden. De betalingstermijn is direct.

BETAALMOGELIJKHEDEN
Je kunt bij de tafelsenstoelen.nl op de volgende manieren betalen:

  • iDeal
  • Bankoverschrijving (SEPA)
  • Bancontact
  • Sofort Banking
  • Giropay

VERZENDEN
Wij streven er naar om je bestelling na ontvangst van de betaling binnen de afgesproken levertermijn te bezorgen. Tenzij anders vermeld wordt de levertermijn aangegeven in werkdagen. De bestelling wordt netjes verpakt aangeboden. Alle bestellingen worden verzonden door een erkende meubeltransporteur die de meubelen zorgvuldig vervoerd en aflevert. Indien gewenst worden de tafels gemonteerd.

MAAT- EN KLEURVERSCHILLEN
De afbeeldingen zijn zo waarheidsgetrouw mogelijk maar je dient rekening te houden met een eventueel kleurverschil. De producten worden niet op ware grootte afgebeeld.

VERZENDKOSTEN
In Nederland betaal je een bijdrage van 65 euro voor de levering en montage. Wij gaan uit van bezorging op de begane grond en de locatie moet goed bereikbaar zijn voor onze vervoerder. Als dit niet het geval is dient dit van te voren overlegd te worden om hiervoor maatregelen te nemen, dit kan extra kosten met zich meebrengen.

AFHALEN
Meubelen kunnen ook bij ons bedrijf afgehaald worden op kantooruren of op afspraak aan de Hogeweg 1 in Zeeland (NB).

GARANTIE
Op alle artikelen geven wij u twee jaar garantie. Geen garantie op schades ontstaan door eigen toedoen. Op onbehandelde meubelen of maatwerk wordt geen garantie gegeven.

RUILEN/RETOURNEREN
Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Wil je een artikel retourneren? Dan vragen wij je de volgende procedure aan te houden:
1. Meld de retourzending s.v.p. vooraf en binnen 7 dagen na levering per e-mail aan info@tafelsenstoelen.nl. Vermeld in deze mail de reden van de retourzending.
2. Wij kunnen de artikelen niet terugnemen of ruilen als:
a. De artikelen niet meer voorzien zijn van de originele verpakking;
b. De artikelen gebruikt zijn;
c. Het product reeds geopend en/of gebruikt is;
d. Het artikel op bestelling voor je gemaakt of afgesneden is;
e. Je de bijgevoegde gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.
3. Verzend de retourzending goed verpakt, voldoende gefrankeerd en in de originele staat aan: Tafelsenstoelen.nl t.a.v. Ruilen en retouren, Hogeweg 1, 5411 LP Zeeland.
4. De kosten van de retourzending komen volledig voor je eigen rekening. Franco en rembourszendingen worden door tafelsenstoelen.nl niet geaccepteerd.  Je blijft tot ontvangst van de goederen door tafelsenstoelen.nl zelf verantwoordelijk voor deze goederen.
5. Tafelsenstoelen.nl heeft het recht om in geval van door jou veroorzaakte schade of transportschade aan retour gezonden artikelen kosten in rekening te brengen.
6. Zodra de retourzending door ons is ontvangen, gecontroleerd en goed is bevonden, dan maken wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening over. Indien het een “aanbieding”,  “sale” of “outlet” artikel betreft dan ontvang je van ons een tegoedbon.

Klachten of retouren die zonder overleg met ons geretourneerd worden kunnen niet in behandeling worden genomen.

OVERIGE VRAGEN
We doen er alles aan om iedereen tevreden te stellen. Heb je nog vragen die op de website niet beantwoord worden dan staan we je graag te woord. Mocht je ons willen bereiken dan kan dat via ons telefoonnummer en e-mail adres. Bekijk ook onze FAQ pagina voor aanvullende informatie.

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT
Een goed advies is goud waard. Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Al onze producten komen van Nederlandse bodem en al het gebruikte hout is FSC of PEFC gecertificeerd. Tafelsenstoelen.nl is lid van de Koninklijke CBM.

Mailadres: info@tafelsenstoelen.nl
We reageren zo snel mogelijk op je vraag.

Telefoon: 0486-452350
Wij zijn bereikbaar op dit nummer tijdens kantooruren.

We helpen je graag!

POSTADRES EN SHOWROOM
Tafelsenstoelen.nl
Hogeweg 1
5411 LP Zeeland (NB)

Openingstijden
dinsdag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur
zaterdag: 9.00 – 12.00 uur

Telefoon: +31 (0)486-452350
E-mailadres: info@tafelsenstoelen.nl
KvK-nummer: 08033216
BTW-identificatienummer: NL004094384B01
EORI-nummer: NL

DISCLAIMER
Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van tafelsenstoelen.nl

De inhoud van deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Tafelsenstoelen.nl behoudt zich het recht om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.
Webdesign – Nijsse & Co