Een goede stoel

Bij thuiswerken denken mensen vaak aan een bureau en een bureaustoel, maar dit is zeker niet altijd het geval veel mensen werken ook gewoon aan de eettafel. Een goede stoel is zeer belangrijk voor jouw houding tijdens het werken. Kies daarom voor een stoel waar jij de hele dag op kunt zitten en waar je geen last krijgt van je rug.

Creëer opbergruimte

Door een opgeruimde werkplek creëer je overzicht. Zorg er daarom voor dat ook thuis jouw spullen een vaste plek hebben, zo zorg je voor rust in je hoofd. Zet je werkplek niet te vol met spullen, probeer niet direct noodzakelijke spulletjes op te ruimen of koop een handige organizer om al losse papieren en kleine spulletjes op één plek bij elkaar op te bergen.

Maak je werkplek inspirerend

Het is belangrijk dat een werkplek je productiviteit stimuleert en dat je je er fijn voelt. Je brengt er veel tijd door, dus maak ook werk van de aankleding. Maak bijvoorbeeld een moodboard op de wand met foto’s die jou inspireren of waar jij positiviteit uit haalt. Maak van je thuiskantoor een gezellige plek.

 Tips voor de inrichting van jouw thuiskantoor:


• Kies voor een ruimte met grote ramen, deze zorgen voor veel lichtinval en daardoor werk je prettiger.
• Zorg naast natuurlijk licht ook voor een goede bureaulamp.
• Voeg bloemen en planten toe aan jouw thuiskantoor. Bloemen en planten zorgen niet alleen voor sfeer maar verlagen ook het stressniveau.
• Kies één kleur waar jij jouw meubels in jouw thuiswerkplek op afstemt.
• Richt jouw thuiswerkplek helemaal in naar jouw smaak zodat je ook thuis met plezier naar het werk gaat.

Op zoek naar meubels voor jouw thuiswerkplek?

Ben jij op zoek naar meubels voor jouw thuiswerkplek bekijk onze collecties online op de website of bezoek ons in onze showroom in Zeeland (NB).